Marianne Kessens

 

Als  verpleegkundige en coach heb ik jarenlange ervaring  in ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis en thuiszorg. Naast vele studies op gebied van kwaliteit en organisatie analyses, communicatie, NLP, coaching heb ik mij verdiept in het welzijn van de mens. Mijn inziens is er meer nodig voor het welzijn van de mens dan in de reguliere medische sector aangeboden wordt. In de reguliere medische sector ligt de oplossing in medicatie, opereren of zoals zo vaak gezegd wordt; Wij kunnen de oorzaak van uw klacht niet vinden. Leert u er maar mee leven? Voor velen een herkenbaar verhaal.

Tijdens de cranio sacraal sessie wordt het zelfhelend vermogen van de cliënt geactiveerd. Hierdoor komen lichaam en geest weer in balans. Na zelf kennis gemaakt te hebben met cranio-sacraal therapie, ben ik de opleiding gaan volgen tot cranio sacraal therapeut. 

Inmiddels ben ik geregistreerd RCN therapeute.( BIG geregistreerd).                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Kessens

 

Als anesthesie verpleegkundige ben ik al vele jaren werkzaam in verschillende ziekenhuizen en zelfstandig behandel centra. Daarnaast heb ik gewerkt als leidinggevende op de operatiekamer. Na vele studies, waaronder verpleegkundige en NLP, heb ik mij , net als mijn echtgenote, verdiept in het welzijn van de mens. Ook ik ben gestart met de opleiding tot cranio-sacraal therapeut. Ondertussen is voor mij ook het manuele praktijkgedeelte achter de rug en mag ik mij een gecertificeerd cranio-sacraal therapeut noemen. Ook heb ik de SER en de advanced afgerond.

In het verleden heeft ik op hoog niveau gevoetbald en ben derhalve bekend met sportblessures...Ik ben BIG geregistreerd.