Topsport en craniosacraal therapie. Wat kunnen wij doen voor deze categorie cliënten? Heel simpel....rust en balans  voor lichaam en geest! Op zoek naar de oorzaak van blessures. Hieronder een aantal recensies van topsporters.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elise Tamaela

Tenniscoach professionele tennissers oa Kiki Bertens

 

Via mijn vriendin, Sandra Zaniewska, ben ik in contact gekomen met cranio sacraal therapie. Sandra is een professioneel tennisspeelster en heeft de afgelopen jaren veel 'onverklaarbare' blessures gehad. Toen zij eenmaal in behandeling ging bij Erik, werden haar klachten binnen aanzienlijke tijd opgelost en sinds een paar maanden speelt ze weer volop en pijnvrij tennis. Ik ben zelf fysiotherapeut en was best een beetje sceptisch over deze therapie, maar wilde het zelf toch eens meemaken. Zelf heb ik sinds zo n 5 jaar klachten aan mijn rechterflank (rond gal/lever). Heb echo's laten maken in het ziekenhuis, maar daar werd niets gevonden. Dit vond ik wel een mooie test om dit eens te laten behandelen dmv cranio sacraal therapie. Zodoende ben ik naar Marianne gegaan. Begin van dit jaar ben ik 2x behandeld en ik ben nagenoeg van mijn klachten af. Heel af en toe speelt mijn rechterflank nog wat op, maar al zoveel minder dan voorheen. Enorm fijn en wij zijn Erik en Marianne heel dankbaar voor hun hulp.

Ik zou zeggen, probeer het zelf eens uit! Groetjes, Elise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra Martic

 

Hello everyone

I would like to share with you my experience on cranio sacral therapy. Im a professional tennis player and 2 months ago i had a disc protrusion, which was pressing on the nerve and was causing me a lot of pain. I was doing different treatments and after 7 weeks, i didnt feel too much improvement as i was still very restricted in doing any physical activities.

And then i got convinced by a friend to try the cranio sacral therapy. At first i was sceptic because i have never had something similar before, but i decided to try it, and see if its gonna help my back situation at all.

After only 3-4 treatments i already started playing a bit of tennis, and i felt much less pain.

And now after 7-8 treatments im also pain free, and can almost do anything on the tennis court!

I hope some of you will read my story and get motivated to try it if you have any pain, because it really works!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cindy Burger. 

Professioneel tennisser Ranking enkel 454, Dubbel 637

 

Al enige maanden had ik klachten aan mijn linkerpols. Na onderzoek bleek het een ontsteking te zijn. Het ging door middel van rust helaas niet weg en toen kwam ik via mijn tennistrainer bij Marianne terecht. Ik dacht, zoals waarschijnlijk velen met mij, dat de cranio-sacraal therapie te mooi was om waar te zijn. Toch maakte ik een afspraak. Baat het niet, schaadt het niet was mijn redenering. De eerste behandeling had direct een positief effect: ik kwam binnen met pijn in de pols en vertrok zonder pijn. Daarna ben ik nog een aantal keer door Marianne behandeld en is de pijn verdwenen. De behandelingen van Marianne hebben ervoor gezorgd dat mijn blessure sneller is genezen. Na een rustige opbouw kon ik erna weer toernooien spelen zonder klachten.

Groetjes, Cindy

 

Na 3 behandelingen in 2 weken was haar blessure verdwenen. Dit is ook met een echo aangetoond.